Kommerciel strategi

Kommerciel strategi - vækst, forretningsudvikling og netværk

Hvis der er behov for at udarbejde en kommerciel strategi eller en revision, tilbyder jeg at hjælpe med det. Ofte foregår det ved at afholde en kommerciel workshop af en halv eller hel dags varighed, hvor vi gennemgår mulighederne og udfordringerne og udarbejder en god operationel plan.

Jeg hjælper gerne med at identificere nye forretningsmuligheder og optimere de eksisterende. Jeg har siden 2006 gennemlæst flere end 1.000 forretningsplaner indenfor stort set alle brancher, og jeg har deltaget i hundredevis af møder med iværksættere om nye forretningsideer. Jeg har herfra et skarpt blik for, hvad der kan lade sig gøre, hvad der giver mening, og hvad der skal til.

Jeg har gennemført en uddannelse som managementkonsulent, og arbejdet i 12 år for to af Danmarks store virksomheder med udvikling af forretning, produkter, teknologi og strategi.

Jeg har gennemført en MBA i Teknologiledelse og Innovation på Ålborg Universitet, og har således oparbejdet stor teoretisk og praktisk erfaring med ledelse af forretningsudvikling og innovation.