Om os


Peter Smedegaard var tidligere beskæftiget som investeringsdirektør og bestyrelsesmedlem i mange porteføljevirksomheder. Peter var ansvarlig for hele processen fra den første kontakt, udarbejdelse af investeringsindstilling og efterfølgende porteføljeledelse som bestyrelsesformand. Her hjalp han virksomheder med blandt andet kapitalsøgning, investorforhandlinger, strategiarbejde og forretningsudvikling.

InvestorLink opstod, da Peter så et stort behov for at bringe virksomheder og investorer sammen, og her havde især virksomheder brug for rådgivning til at finde den rette kapital.

Niels Holst har ligeledes solid erfaring med screening af investeringsmuligheder, forretningsudvikling, samt udarbejdelse af forretningsplaner og investeringsoplæg. Niels er endvidere ekspert i tilskudsmuligheder indenfor innovation, udvikling og demonstrationsprogrammer.

InvestorLinks fornemmeste opgave er at finde gode investeringsmuligheder blandt danske virksomheder til investorerne, og at hjælpe virksomhederne med at få tilført den fremmedkapital, der gør det muligt at vækste. På den måde fungerer Investorlink som bindeled mellem investorer og virksomheder.

Investorkapital er ofte øremærket til udvikling og vækst, og Investorlink kan udarbejde et overblik over mulighederne for at supplere investorkapital med tilskudsmidler, hvilket der ofte er særdeles gode muligheder for. På den måde kan der ofte opnås en betydelig gearing af indskudskapital.

Peter og Niels ved hvornår en virksomhed er en god investeringsmulighed for investorer, og hvad det kræves for at komme i betragtning til fremmedkapital og skabe holdbare og succesfulde samarbejder mellem de to parter. Investorlink giver kunderne den krævede rådgivning og bistand fra start til slut og skræddersyer processen, da ingen situationer er ens.